Načítám...
Pozvánky

Studovat nebo pracovat?

Máte pocit, že škola nedostatečně propojuje výuku s praxí? Toužíte po prakticky orientovaných předmětech, v rámci kterých získáte nejen zápočet a zkoušku, ale třeba také certifikát? Zajímá Vás možnost získat zajímavou praxi v rámci výuky? Rádi byste své semestrální, bakalářské a magisterské práce dělali ve spolupráci se zajímavými komerčními (českými nebo mezinárodními) firmami? Jste zmateni ze všech nabídek různých stáží, máte strach, že nebude odbornostně nebo časově zvládat školu i praxi? Nevíte co od stáží očekávat, jak se připravit na přijímací pohovor a proto se jim raději vyhýbáte?

Přijďte na neformální posezení a nahlédněte pod pokličku Centra znalostního managementu. Budete mít jedinečnou možnost zjistit, co říkají studenti, kteří měli stejné pocity a dokázali si na tyto otázky odpovědět. Věříme, že Vaši vrstevníci dokážou pomoct odpovědět na všechny otázky i Vám.  A to lépe než kdokoliv jiný.

Akce se koná ve středu 29. září v místnosti T2:C3-51 na Fakultě elektrotechnické v Dejvicích. Začátek akce je plánován na 18. hodinu, konec na 19:30. V případě zájmu je možné akci prodloužit nebo přesunout i mimo fakultu.

Orientační program:

  • 18:00 – 18:20 Úvod, představení aktivit Centra znalostního managementu – čím se lišíme?
  • 18:20 – 18:30 CZM + IBM = UTEC. Aneb je libo praktický předmět? Certifikát? Stáž?
  • 18:30 – 18:50 Co na to říkají studenti? Hosté se představují…
  • 18:50 – 19:25 Panelová diskuze aneb vše, co vás zajímá
  • 19:25 – 19:30 Shrnutí
Podělte se s ostatními