Načítám...
Pozvánky

Do třetice všeho dobrého aneb opět se blíží akce „Studovat nebo pracovat?“

Rok se sešel s rokem a pro nás to znamená, že blíží akce, kterou pořádáme na začátku každého zimního semestru a které jsme dali pracovní název "Studovat nebo pracovat?". Letos půjde již o 3. ročník a my se na ni opět velmi těšíme. Příliv nové krve, nových myšlenek, návrat absolventů a hlavně pohodová atmosféra jsou důvodem, proč akci organizujeme a proč na ni studenti chodí. A o čem to všechno je?

Máte pocit, že škola nedostatečně propojuje výuku s praxí? Toužíte po prakticky orientovaných předmětech, v rámci kterých získáte nejen zápočet a zkoušku, ale i certifikát? Zajímá vás možnost získat cennou praxi v rámci studia? Rádi byste své semestrální, bakalářské a magisterské práce dělali ve spolupráci se zajímavými firmami? Jste zmateni ze všech nabídek stáží a studentských soutěží či máte strach, že je odbornostně nebo časově nezvládnete? Nevíte co od stáží očekávat, jak se připravit na přijímací pohovor a proto se jim raději vyhýbáte? Nebo se chcete jen zorientovat a nevíte jak začít?

Přijďte na neformální posezení a opět nahlédněte pod pokličku Centra znalostního managementu (CZM). Budete mít jedinečnou možnost zjistit, co říkají studenti, kteří měli stejné pocity a dokázali si na tyto otázky odpovědět. Věříme, že vaši vrstevníci dokážou pomoct odpovědět na všechny otázky i vám.

Workshop se koná ve středu 3. října v místnosti T2:C3-51 na Fakultě elektrotechnické v Dejvicích. Začínáme v 18:00, konec je plánovaný na 20:00, ale pokud bude zájem, můžeme pokračovat do 21:00 na fakultě a pak se případně přesunout i do neformálního prostředí mimo faultu.

Po úvodním představení spektra služeb CZM pro studenty ožije diskuze paralelně v sekcích, kde se budou prolínat následující témata:

  1. Aktivity CZM – prakticky orientovaná výuka, bakalářské práce, interní projekty
  2. Studium v zahraničí & kam jít dál – zkušenosti ze zahraničí a z magisterských programů na různých školách
  3. Praktické stáže – firmy, studentské organizace, účast v soutěžích

Pokud stále váháte, zda přijít, přečtěte si reportáž z loňského druhého ročníku anebo se podívejte na video záznam, který nám udělali studenti z Meta TV. Letošní výroční verze s pořadovým číslem tři bude opět zajímavá.

S sebou doporučujeme vzít tužku, papír, vizitky, dobrou náladu a kreativní myšlenky.
Těšíme se na viděnou!

Studovat nebo pracovat?

Podělte se s ostatními